Speld

Speld

Student geneeskunde kan eigen spiekbriefje niet lezen

Een Leidse student geneeskunde ondervond de nodige hinder tijdens zijn tentamen, toen hij zijn eigen spiekbriefje niet kon lezen. Hierdoor bleef de dokter in spé na zijn tentamen alsnog in onzekerheid achter.

“Ontzettend stom van me”, vertelt de balende student na afloop. “Dan denk je je goed voor te bereiden met een subtiel spiekbriefje, en dan heb je er op het moment suprême uiteindelijk niks aan. Ik durf ook echt geen voorspelling te doen over mijn cijfer. Als het tegenzit is dit volledige tentamen een herhaalrecept voor me.”

“Het lesje is wel geleerd in ieder geval. De volgende keer moet ik echt beter leren schrijven”, sluit hij af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *