Shutterstock / VH-studio / Pressmaster

Shutterstock / VH-studio / Pressmaster

Student nam per ongeluk ritalin in de club en nu staat ze te studeren

De 22-jarige student psychologie Kiki nam eerder deze avond ritalin in de club en nu staat ze te studeren. “Vrienden van me boden het aan en ik had zin om te knallen, maar ik werd overvallen door het verlangen om te studeren”, schreeuwt Kiki terwijl ze naar haar aantekeningen Methodologie en Statistiek staart.

Over hoe het voorval precies heeft kunnen plaatsvinden is de student niet zeker. “Ik kan het ook niet helemaal verklaren. Voor ik het wist sloeg ik mijn boek open. Gewoonte denk ik.” Wel geeft ze aan vaker op deze manier te willen studeren. “Echt een aanrader.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het meest pijnlijke voorbeeld is de corruptie van een natie. Echt, deze ziekte is erger dan verwoesting door overstromingen of andere natuurrampen.

Reageer
gravatar

De chemische naam voor Ritalin is Methylfenidaat .Het “medicijn” staat tussen andere harddrugs vermeld in de Nederlandse Opiumwet. Het spul mag alleen door een arts worden voorgeschreven en beslist niet recreatief worden gebruikt.

Kiki (22) verhult drugsgebruik door studeren voor te wenden om niet de club te worden uitgezet.
Maar ik heb haar door!

Reageer