WNL / Youtube

WNL / Youtube

Loekasjenko vraagt hulp aan Europa voor opvangen Russische soldaten

Belarussisch president Aleksandr Loekasjenko heeft Europa om steun gevraagd in de opvang van Russische soldaten. Hij had vooraf niet gedacht dat de ‘militaire operatie’ in Oekraïne zo lang zou duren en de soldaten daarom zo lang in zijn land zouden verblijven. 

“Er zijn hier duizenden en duizenden verweesde jonge Russische jongens, het begint hier een ongeëvenaarde crisis te worden”, legt Loekasjenko de situatie uit. “We hopen dat een verenigd Europa de mouwen opstroopt en doet wat juist is: steun bieden. Dit duurt echt te lang.”

Loekasjenko vervolgt: “Het is inmiddels nu zo erg dat wij zelf onze eigen militairen op missie hebben moeten sturen. Nogmaals: Europa dit duurt echt te lang. Help ons.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trump is natuurlijk stikjaloers dat verkiezingsbedrog voor Poetin, Loekasjenko en andere dictators uitstekend werkt, maar voor hem niet.

gravatar

Heeft meneer Trump dan niks geleerd van zijn voorbeelden, de heren Poetin, Loekasjenko en Erdogan? Ze gaven toch duidelijke voorbeelden, zoals beschuldigingen bedenken voor hun belangrijkste tegenstanders. Dat niet zo moeilijk.

Aanstelling van hoge rechters die op zijn hand zijn, had meneer Trump wel goed afgekeken.