Shutterstock/Dean Drobot

Shutterstock/Dean Drobot

Ons voorstel: maak van 5 mei een werkdag en de rest van het jaar vrij

Om voor eens en voor altijd een einde te maken aan de discussie of 5 mei een vrije dag moet zijn of niet hebben wij van De Speld een voorstel: maak van 5 mei een werkdag en de rest van het jaar vrij.

Dit voorstel haalt meteen een heleboel andere discussies en ruis uit de lucht. Hemelvaartsdag? Vrij. Pinksteren? Vrij. Tweede Paasdag? Vrij. Wil je een Derde, een Vierde en een Vijfde Paasdag? Prima, lekker doen, je bent toch vrij! Doe wat je wilt, geniet van je vrijheid, maar zorg wel dat je op 5 mei al je 85 deadlines, 624 vergaderingen en 1188 koffiemomentjes een beetje spreid over de dag. Bevrijdingsdag: aan de slag!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En de eindredacteur heeft weer liggen snurken. Spreid i.p.v. spreidt. Foei! Ik zeg mijn abonnement op.

gravatar

Wederom heeft de fotoredacteur een volkomen verkeerde foto geplaatst. De voorsteller van het voorstel is Maarten Hopman (een ijdeltuit die zich in de pluralis majestatis uit). Dat is volgens ons niet de deerne op de foto, maar een kerel.

Reageer