astarot / Shutterstock

astarot / Shutterstock

Party-Roy wordt er altijd ‘even stil van’ als hij beseft hoe snoeihard hij op 5 mei de vrijheid gaat vieren

Party-Roy, de man die als kind in een ketel Blue Curacao viel, wordt de avond voor een van zijn lievelingsfeestdagen altijd eventjes stil van hoe hard hij op 5 mei de vrijheid gaat vieren. “Echt hoor gozer”, zegt Roy-boy-mooi-boy McParty, “op 5 mei gaat m’n kop eraf, puur en alleen voor de vrijheid. En als ik daarover nadenk, zo het avondje van tevoren, word ik altijd even met grote eerbied stil. Niet alleen omdat er zo iets ontiegelijk vets aankomt, maar ook door een bepaald soort vibe in de lucht weetjewel? Alsof je bij meer stilstaat dan wat er komen gaat. Alsof je ook stilstaat bij dingen die nodig zijn om party te maken, weetjewel? Ik kan er de vinger niet precies op leggen, maar het voelt gewoon ziek belangrijk om even te zwijgen man.”

En zo is het Roy. Tot morgen vriendje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *