Shutterstock/Gints Ivuskans

Shutterstock/Gints Ivuskans

Scholz mag namens de NAVO 3 maanden gratis lidmaatschap plus gunstige opzegtermijn aanbieden aan Finland en Zweden

Premiers Sanna Marin van Finland en Magdalena Anderson van Zweden brengen vandaag een bezoek aan bondskanselier Scholz van Duitsland. Onderwerp van het gesprek is een toetreding tot de NAVO voor de twee Scandinavische landen. Bij aankomst is er een prettige verrassing voor de twee premiers: Scholz mag ze namens de NAVO drie maanden gratis lidmaatschap plus een gunstige opzegtermijn aanbieden.

“Ik heb ‘m zelf ook thuis”, vertelt de Duitse bondskanselier enthousiast. “Jullie moeten natuurlijk helemaal zelf weten of jullie dat lidmaatschap ook willen, maar volgens mij is het zonde om het niet te doen. Wij zijn zelf al jaren lid van de NAVO, met veel plezier. Ik wil jullie niet opjagen, maar de voorwaarden zijn nu heel gunstig. De eerste drie maanden lidmaatschap zijn gratis, jullie kunnen elk moment opzeggen en bovendien krijgen jullie een gratis badhanddoek met het NAVO-logo thuisgestuurd.”

Marin en Anderson laten weten al genoeg andere voordelen te zien van het NAVO-lidmaatschap: “Maar deze extra’s zijn dan toch altijd mooi meegenomen, die zagen we nergens anders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lees ik het goed dat de ingelijste NAVO-lidmaatschapsoorkonde (NATO certificate of membership- red.) niet binnen de gebruikelijke twee weken, maar maar liefst tot drie maanden kosteloos kan worden geretourneerd (gereturneerd – red.)
Heel ongebruikelijk.

Reageer