Youtube / Eurovision Song Contest

Youtube / Eurovision Song Contest

Droom groot: violist die op zijn 5e begon met repeteren speelt nu op Songfestival vierde viool bij Windows95man

Violist Mika Saari heeft het voor elkaar. De 54-jarige Finse violist is op zijn 5e begonnen met repeteren en is nu eindelijk zo ver dat hij voor het Songfestival de vierde viool speelt voor het lied van Windows95man. “Het is erg toepasselijk”, zegt Mika. “Jullie deelnemer Joost Klein zegt vaak ‘droom groot’ – ik heb precies dat gedaan, en nu ben ik te horen als een van de mensen achter Windows95man.”

Of zijn moeder trots is weet Mika niet zeker. “Zij is overleden toen ik 38 was, dus ze kan dit moment helaas niet meer meemaken. Ze had niet zo gek veel met het Eurovisie Songfestival, maar wie weet wat ze van deze prestatie had gevonden. Je weet het nooit. Mijn vader spreek ik bijna nooit meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *