Eurovision Song Contest / Youtube

Eurovision Song Contest / Youtube

Incident Joost Klein blijkt bedreiging: ‘Zal niets nalaten om te winnen’

Joost Klein wordt ervan verdacht een tv-medewerker te hebben bedreigd. De zanger zou tegen haar gezegd hebben dat hij 'niets zal nalaten' om het Eurovisiesongfestival te winnen."Niets n
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gaat die vent nu ineens rare dingen zeggen over z’n vinger langs zijn nek halen tijdens zijn optreden en niets na zal laten om te winnen. . Bange hark, is dat een vent zeg. Waar slaat dat op.

Reageer
gravatar

Belachelijk verhaal,als je iedere keer klacht moet neerleggen omdat je het als dreigend ervaart????Schandaleus voor heel het eurovisiespel die natuurlijk israel beschermt omdat ze grootste sponsor zijn,corrupte boel,ze mogen trots zijn op zichzelf

Reageer
gravatar

Zo. Iemand was al een tijd niet zo blij met haar baan (of haar leven). Ze had minder impact dan dat ze zich er van had voorgesteld. Dan maar op deze manier. Pretty selfish. Zou mooi zijn als Griekenland, Ierland an Estland zich terugtrekken.

Reageer
gravatar

Je mag niks meer zeggen tegenwoordig in deze machtsmaatschappij….incident oké maar ik heb het vermoeden dat het verkeerd is geïnterpreteerd door östendahl….hij had ook niet door kunnen vragen toch? Uitlokken? Enfin….heel erg teleurstellend voor Joost en voor ons als kijker natuurlijk …

Reageer
gravatar

Whaha wat een teer zieltje. Te belachelijk voor woorden dat je hiervoor gediskwalificeerd wordt. Dit is het einde van het Eurovisiesongfestival. Volgend jaar bestaat het niet meer. En ook vanavond gaat het niet door omdat als het wel Dour gaat ed zeer vervelende dingen kunnen gebeuren.

Reageer
gravatar

Het is wel echt zielig voor Joost. Hij is uitgelokt. Daar is geen rekening mee gehouden. Bovendien wordt hij gestraft voordat hij schuldig bevonden is. Dat hoort niet. Hij hoort dus gewoon mee te doen. Indien hij later schuldig wordt bevonden door de rechter is het gewoon mogelijk zijn winst in te trekken en de winst over te doen aan het land dat tweede was geworden. Zo hoort dat en zo gaat dat ook in bijvoorbeeld de autosport.

Reageer
gravatar

Natuurlijk moeten ze Israel bovenaan plaatsen met dat het de grootste sponsor is,ze zouden verdorie in de zaal heel de tijd EUROPAPA zingen en de boel laten ontploffen.