NOS Jeugdjournaal / YouTube

NOS Jeugdjournaal / YouTube

Omwonenden Schiphol klagen over geluidsoverlast van klagende reizigers

Omwonenden van Schiphol klagen al dagen over aanhoudende geluidsoverlast door klagende reizigers. Dit heeft alles te maken met de huidige drukte en chaos op het vliegveld.

“Dit is al de zoveelste keer dat we worden gedupeerd”, aldus een gefrustreerde Henny uit Hoofddorp. “Dat geluid van duizenden klagende en zeikende reizigers in een rij van vier uur gaat echt door merg en been. Hoe langer de rij, hoe dichterbij ze staan te zaniken en hoe beter we ze kunnen horen. Om moedeloos van te worden.”

Schiphol is nog in beraad over een tegemoetkoming voor de omwonenden. Regelmatig worden er vliegvouchers ingezet voor dergelijke situaties, maar ze lijken in dit geval liever te zoeken naar alternatieven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *