Shutterstock / VanderWolf Images

Shutterstock / VanderWolf Images

Schiphol gaat reputatieschade verder uitbreiden

Luchthaven Schiphol mag zijn negatieve reputatie nog verder uitbreiden. De luchthaven is al jaren te klein om alle schandalen waarin het verzeild is te herbergen en heeft vandaag van de rechter te horen gekregen dat het nog meer ruimte krijgt maatschappelijke onvrede aan de laars te lappen.

“Wij waren natuurlijk al het enige stukje Nederland waar tijdens de coronapandemie nauwelijks regels golden en aan het tegengaan van de klimaatverandering hoeven we ook niets te doen, maar onze ambities reiken natuurlijk verder dan dat”, legt bestuursvoorzitter Ruud Sondag uit. “Dat gaat nu dus over het uitkopen van stikstofruimte van boeren, maar we kunnen ons ook best voorstellen dat wij als enige bedrijf in Nederland volop door blijven stoken als er straks echt geen gas meer is. Dan is het goed om nu al vast te weten dat we genoeg ruimte gaan hebben om alle verontwaardiging in kwijt te kunnen.”

Schiphol had overigens laten weten de reputatieschade ook wel verder uit te zullen breiden als de rechter daar geen toestemming voor had gegeven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu moet ik snel weg, anders mis ik mijn vliegtuig naar Straatsburg. Ik wil niet te laat komen bij het 10 gangen diner. 🤤

Vrijdag maar even naar Qatar #zin in

gravatar

Nou ja bedrijf… met de financiële steun van de Nederlandse bevolking is dit mogelijk gemaakt hé. Als dank voor de belangrijke hub functie die wij vervullen. En als ruimhartige parkeerplaats voor uitgerangeerde politici.

Reageer