Shutterstock/Aloha Hawaii

Shutterstock/Aloha Hawaii

Geen zorgen: de kans dat uw partner nu in bed wordt geliefkoosd door iemand die Flavio heet is extreem klein

Lezer, maakt u zich geen zorgen: de kans dat uw partner op dit moment wordt geliefkoosd door iemand die Flavio heet is bijzonder klein. Uw eventuele zorgen over Flavio’s warme handen die genotvolle kreunen bij uw partner ontlokken zijn echt niet op hun plek – er zijn om te beginnen al niet heel veel mensen die Flavio heten, en de kans dat ze dan nu, uitgerekend nu, en uitgerekend bij UW partner in bed leggen – het is bijna niet te bevatten zo klein. Het idee dat uw partner u met Flavio zou bedriegen, en wel op dit moment, terwijl u braaf elders bent, het is bijna lachwekkend. Zet het uit uw hoofd! Denk er niet meer aan! De aantrekkelijke Flavio, met uw brave, o zo trouwe geliefde? Nee. Het zal wel niet het geval zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De kans is een stuk groter dat uw casus door een kansparel wordt verkracht. Daarvoor heb ik een speciaal plekje in de hel gereserveerd; een nieuwe ruime goed geïsoleerde woning met mooie wasmachine.

Reageer