Shutterstock / nutcd32

Shutterstock / nutcd32

T-shirt op de grond in slaapkamer nog geen idee dat het straks wordt gebruikt als na-de-seks-doekje

Het lichtgele Scotch-shirt met een palmboom en ‘Summertime’ erop ligt nietsvermoedend op de grond in Toons slaapkamer als het opeens wordt opgeschrikt door een hitsig koppel dat zaterdag om vier uur 's nachts de kamer binnenvalt. Huh, wat gebeurt er? Er volgt een hele hoop gestommel maar gelukkig laten ze het licht uit. Oké, gewoon maar negeren dan en weer proberen te slapen. Maar helaas, het shirt weet nog niet dat het over twaalf minuten wordt gebruikt als na-de-seks-doekje.

Wanneer nog allemaal andere kledingstukken om hem heen gegooid zijn, een beugelbeha hem maar net niet raakte en het lawaai na een tijdje ineens ophoudt, hoort ‘ie een vrouwenstem iets zeggen. ‘Heb je iets van een doekje?’ Kut, hij lag net weer zo lekker.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *