Shutterstock / Zivko Trikic

Shutterstock / Zivko Trikic

CBS pleit voor onveilige seks om geboortecijfer op peil te houden

Het geboortecijfer in Nederland is laag, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het statistiekbureau wijt deze krimp aan het neukgedrag van de Nederlander. “Dat is te veilig.”

“De meeste Nederlanders gebruiken anticonceptiemiddelen”, vertelt een woordvoerder van het CBS. “Dan is een natuurlijke krimp van de bevolking al gauw onontkoombaar. Ons advies aan Nederland is om voortaan hoogstens op periodieke onthouding te vertrouwen. Daar zijn hartstikke fijne apps voor, die je cyclus tracken enzo. Gebruik dat.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een idioot advies: een app gebruiken voor anticonceptie. Je moet juist geen app gebruiken. Benen wijd en klaar is Kees. Vraag maar aan Thierry Baudet hoe dat precies moet. Hij heeft altijd heel vooruitstrevende ideeën gehad over hoe je met vrouwen om moet gaan.
Dat levert gegarandeerd een geboortegolf op.

Reageer