Shutterstock / l i g h t p o e t

Shutterstock / l i g h t p o e t

Extatische onderzoekers ontdekken seks

Het is twee extatische onderzoekers eindelijk gelukt: ze hebben seks ontdekt. Na jaren onderzoek publiceerden ze vandaag een paper over wat ze zelf in wetenschappelijke termen ‘coïtus’ noemen.

“Eerlijk gezegd was het gewoonweg heerlijk. We wisten niet dat zoiets mogelijk was”, vertellen hoofdonderzoekers Filemon van Kappershoef en Josse Druiff met rode blosjes op hun wangen. “Dit is een absolute doorbraak. Vooral voor ons dan.” Deze nieuwste ontdekking over het bestaan van seks noemt Van Kappershoef “een belangrijke schakel in ons begrip van onze soort” en “een ontdekking die mogelijk ook praktische toepassingen kan hebben.” Als de voorspellingen kloppen, kan dit een absolute gamechanger zijn in de manier waarop we omgaan met elkaar, stellen de wetenschappers.

Concreet betekent de ontdekking dat Druiff en Van Kappershoef erachter zijn gekomen dat een man zijn geslachtsdeel in het geslachtsdeel van een vrouw kan plaatsen en dan pulserende bewegingen kan maken. “Dat geeft een ontzettend lekker gevoel. Ik krijg het er warm van wanneer ik aan onze case study's denk”, zwijmelt Van Kappershoef. “Toen we vervolgens literatuuronderzoek zijn gaan doen, werden we niet alleen ontzettend geil, maar lazen we ook dat als je de seks op een efficiënte manier toepast, het zelfs tot iets kan leiden dat in literatuurstudies met een ingewikkeld woord als 'conceptie' wordt omschreven. Maar we zullen jullie verder niet lastig vallen met al te technische materie."

Druiff wil benadrukken dat deze doorbraak pas het begin is en juist kan aanzetten tot veel aanvullend onderzoek. "We zijn nu aan het onderzoeken of dit zogenaamde 'seks' ook met twee mannen kan of met twee vrouwen. Of met nog meer mensen tegelijk. Het worden spannende tijden."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij deze geef ik me op als vrijwilliger bij het verdere onderzoek. Onderzoek naar seks met 2 mannen sla ik daarbij over. Ik zie meer in pulserende bewegingen in het geslachtsdeel van een vrouw.

Reageer