Tandarts kan aan je gebit zien dat je hem net hebt gepijpt cover

Tandarts kan aan je gebit zien dat je hem net hebt gepijpt cover

Tandarts kan aan je gebit zien dat je hem net hebt gepijpt

Oei? Kan je tandarts aan je gebit zien als je hem net hebt gepijpt? Wait, what?! Al lange tijd cirkelt deze vraag op social media rond nadat op TikTok filmpjes opbliezen waarin mensen beweerden dat de tandarts meer kan zien dan je denkt. Wij zochten het voor je uit!

Wij gingen op bezoek bij een lange, atletische tandarts met vol, dik, donker, krullend haar. Het antwoord is JA! De tandarts kan aan het achterste, zachte gedeelte van je gehemelte zien dat je hem net hebt gepijpt. Of je je ervoor moet schamen? De tandarts die wij spraken vindt van niet!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *