shutterstock/PeopleImages.com - Yuri A

‘Wat was ik aan het zeggen’, zegt man die klaar is om verder te praten over zichzelf

Een man die heel even de draad kwijt was van wat hij aan het vertellen was heeft zich zojuist bedacht dat hij bezig was aan een verhaal over hemzelf, en dat hij er bovendien klaar voor is om verder te gaan met dat verhaal.

“Help me even, wat was ik aan het zeggen?” , zegt de man. “Jullie onderbraken mij om een einde te maken aan het verhaal dat ik over mijzelf aan het vertellen was, en nu ben ik vergeten wat het volgende ding was dat ik over mezelf wilde vertellen. Iemand? Ah ja! Mijn reis naar Bolivia.”

De man hoort mensen naast hem een ander gesprek voeren. “O, da’s misschien nog wel leuk om te weten: ik ken die gast ook! We hebben ooit op een feestje even met elkaar gesproken. Niet heel lang ofzo, maar toch… O, en dit is ook nog wel grappig: het volgende wat ik ga vertellen gaat over mijn werk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trouwens, wisten jullie dat ik heel goed ben in het betrappen van anderen op foutjes die de meeste mensen te onbenullig vinden om zich druk over te maken of die ze zelfs … O NEEE … niet OPMERKEN!!! Goed dat er dan mensen zijn zoals ik, die de wereld een beetje beter maken.

Reageer
gravatar

Een “reis naar Bolivia” is een vreselijk opgave. Op Schiphol opstappen, drie keer overstappen om ten slotte bijna een dag later te landen in Sucre. Leuk is anders. En dan moet je nog in omgekeerde volgorde weer terug.

Reageer