Wie wel eens bij een wijnproeverij is geweest, kent het fenomeen: tussendoor uitspugen. Bij een bockbierproeverij is dat niet gebruikelijk. Wel hoor je aan het einde alle drank in één keer naar buit
Ik wil als kenner van bokbieren opmerken, dat bokbier traditioneel niet in een pilsglas, zoals op de foto, behoort te worden gedronken, maar in een speciaal bokbierglas dat elke zichzelf respecterende bokbierbrouwer elk jaar uitbrengt.
Als pilskenner wijs ik op de klassieke ceremonie die na het drinken van veel pils, dient te worden uitgevoerd. Terwijl gebogen staande voor een boom, brugleuning of desnoods een toiletpot wordt geplast, worden twee vinger diep in het keelgat gestoken. Verder weet u het wel.
Ik richt een tribunaal op voor bierdrinkers en anderen die het niet met mij eens zijn.
Bas is kennelijk geen bierkenner. Echte, dus traditionele bockbieren (zonder c mag ook) worden gebouwen voor het drinkgenot in de herfst. Volgens mij is het een half jaar te laat voor bockbierproeverijen.
Ik wil als kenner van bokbieren opmerken, dat bokbier traditioneel niet in een pilsglas, zoals op de foto, behoort te worden gedronken, maar in een speciaal bokbierglas dat elke zichzelf respecterende bokbierbrouwer elk jaar uitbrengt.
Als pilskenner wijs ik op de klassieke ceremonie die na het drinken van veel pils, dient te worden uitgevoerd. Terwijl gebogen staande voor een boom, brugleuning of desnoods een toiletpot wordt geplast, worden twee vinger diep in het keelgat gestoken. Verder weet u het wel.
Ik richt een tribunaal op voor bierdrinkers en anderen die het niet met mij eens zijn.
Bas is kennelijk geen bierkenner. Echte, dus traditionele bockbieren (zonder c mag ook) worden gebouwen voor het drinkgenot in de herfst. Volgens mij is het een half jaar te laat voor bockbierproeverijen.