HG komt met nieuwe reiniger speciaal voor HG-flessen

Schoonmaakmiddelenbedrijf HG heeft voor alle viezigheid wel een apart flesje om dit op te lossen. Zo komt het nu ook op de markt met een speciale reiniger om HG-flessen schoon te kunnen maken. “Deze zitten vaak onder de viezigheid door het weinige gebruik.”

“Het verwijderen van stof en spinnenwebben op HG-flessen vergt een hele speciale aanpak en kan niet zomaar even met een doekje en sop”, legt een woordvoerder van HG uit. “De nieuwe reiniger kan dit wel door de speciale HG-flessen-stofreiniger-formule die het bevat. Ideaal voor mensen die veel HG-flesjes in huis hebben staan en deze een keer in de vijftien jaar gebruiken dus.”

HG-HG-flessenreiniger is te vinden in het schap tussen de HG-kroonluchterspray-reiniger en HG-rolluikenreiniger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tom, heb jij de HG-flesdoppenreiniger van HG (ook geschikt voor kroonkurken) niet kunnen vinden? Ik kan daarin komen, want het zit in flesjes van 33cc tussen Heineken en Amstel, althans bij jullie in Amsterdam.

Reageer