Shutterstock

Shutterstock

Wij probeerden alle stofzuigers bij de Blokker, en gaan lekker niet zeggen welke de beste is

Stofzuigers: er zijn honderden verschillende opties, maar welke is nu eigenlijk de beste? Wij hebben alle stofzuigers bij de Blokker getest, en dat was zo’n ongelofelijke klus dat we nu zoiets hebben van: als je het wilt weten, moet je zelf maar stofzuigers gaan testen.

Normale stofzuiger
Dit is een normale stofzuiger die iedereen wel kent, een klassiek model. Deze stofzuiger hebben wij getest terwijl we een broodje kaas in de ene hand hadden en de stofzuiger in de andere. Wij denken dat deze stofzuiger goed werkt als jij soms ook een broodje kaas in je handen hebt.

Numatic Hetty Compact stofzuiger
De Numac Hetty Compact stofzuiger. Wat ons direct opviel bij het gebruik van de stofzuiger? Het leuke gezichtje. Er kunnen mogelijk ook accesoires bij de stofzuiger zitten, maar dat weten we eigenlijk niet.

Samsung robotstofzuiger Jet Bot AI+
Deze stofzuiger kan je binnen gebruiken, maar ook buiten. Er zit ‘AI’ in de naam dus dan zal het sowieso wel goed zitten.

Steelstofzuiger
Bij deze steelstofzuiger heb je alleen de steel. Hij heeft ook een zuigkracht en weegt ongeveer tussen de 1 en 10 kilo. Deze stofzuiger kan je ook gebruiken om een spin dood mee te meppen.

Conclusie
Er is overduidelijk een winnaar, maar wij hebben er zo ons best op gedaan dat we het ook niet zo in een keer aan jou willen vertellen. Je zoekt het zelf maar lekker uit!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De rechtse stofzuiger op de foto is de allerbeste, want die heeft mijn vrouw vorig jaar voor mijn verjaardag van mij gekregen. Eerder kon ze deur niet uit vanwege het arbeidsintensieve vegen met stoffer en blik. Uiteraard mag ze van mij nog steeds niet naar buiten.

Reageer