Shutterstock

Onduidelijk of vrouw rasp aan het afwassen of afwasborstel aan het raspen is

Voor de mensen die haar bezig zien is het niet helemaal duidelijk. Is deze vrouw bezig met het afwassen van haar rasp, of is zij haar afwasborstel aan het raspen?

Natuurlijk, ze heeft een teiltje met lauwwarm sop voor zich staan. En ze draagt van die gele handschoenen. Dat zou toch moeten wijzen op het huishoudelijke klusje dat afwassen heet? Maar ondertussen vliegen de stukken blauw kunststof met zo’n snelheid door de keuken, dat je je nauwelijks kan voorstellen dat deze vrouw niet met voorbedachten rade haar afwasborstel aan gort aan het raspen is.

De rasp wordt ook niet echt schoon. En de borstel wordt alsmaar kleiner en kleiner. Maar kijk eens, ze doet nog wel wat extra zeep in de teil. Zou het dan toch? Om erachter te komen zullen ze het haar echt moeten vragen.

“Twee vliegen in één klap”, antwoordt de vrouw, en ze gaat door.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y…

Read all about it here… rb.gy/u603ti

Reageer