Shutterstock / Maria Dryfhout /

Helaas! Vrouw die nagellak op vloerkleed smeert moet nu nieuw huis kopen

Toen Malika (22) bezig was haar teennagels te lakken, sloeg het noodlot toe: haar felrode nagellak viel om op haar gloednieuwe kleed. Dit betekent natuurlijk maar één ding: ze moet een nieuw huis kopen. “Er zit niks anders op.”

“Dit is echt balen”, zegt Malika beduusd. “Ik dacht nog, let op, dit kan verkeerd aflopen. Ik ben namelijk de handigste niet, maar dit is echt worst case scenario. Laatst had ik ook al een nieuw wit shirt gekocht waar per ongeluk foundation op kwam, en toen heb ik ook een volledig nieuwe kledingkast moeten aanschaffen.” Malika kijkt zuchtend naar haar geruïneerde tapijt. “Nou, hup, op Funda dan maar.” 

Geef je kapotte spullen een tweede leven en laat ze (gratis) repareren bij de Reparatiestudio van Karwei. Check hier welke Reparatiestudio het dichtst bij jou in de buurt zit. Karwei, de bouwmarkt met smaak.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *