Shutterstock/www.hollandfoto.net

Shutterstock/www.hollandfoto.net

Trein naar Hoorn Kersenboogerd vol met mensen die niet naar Hoorn Kersenboogerd gaan

Wie met de trein naar Den Haag wil, neemt de trein naar Den Haag. Tegen die logica valt weinig in te brengen. Des te opmerkelijker is het dat in de trein naar Hoorn Kersenboogerd bijna alleen mensen te vinden zijn die juist niet naar Hoorn Kersenboogerd gaan.

‘Schiphol’ en ‘Leiden’ horen we vaak als we reizigers vragen waar ze heengaan, een enkeling zegt ‘Purmerend’. We controleren het nog eens, maar we bevinden ons toch echt in de trein naar Hoorn Kersenboogerd.

We besluiten mensen er op de man af naar te vragen. De oogst: veel verbaasde blikken. Mensen laten weten geen idee te hebben wat ze in Hoorn Kersenboogerd te zoeken zouden hebben. De term ‘dood gevonden’ valt.

Thuis in Hoofddorp laat de kwestie ons niet los. Het blijft een raadsel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En station IJmuiden Casembrootstraat dan?

Waarom berichten jullie daar niet over?

Julien is nu erg boos hoor!

Geen HOY-worst meer voor jullie!

Reageer
gravatar

Rudolf Julius denkt, denk ik, dat de lezers zo dom zijn dat ze het spoorboekje niet kunnen lezen. Elke lezer weet immers of had moeten weten dat Blokker aan de lijn Amsterdam – Enkhuizen ligt.
Verklaring:
Het station Kersenboogerd ligt in Hoorn en Hoorn ligt in gemeente Blokker.

Reageer
gravatar

De trein naar Hoorn Kersenboogerd rijdt ieder halfuur vanuit Schiphol en stopt ook in Purmerend. En als het echt te erg wordt kun je nog altijd in Lelylaan, Sloterdijk, Zaandam, Kogerveld, Weidevenne, Overwhere of Hoorn de trein verlaten.
Tenzij NS een computerstoring heeft: dan rijdt de trein helemaal niet.

Reageer