Speld

Speld

Man uit Naaldwijk legt wat spullen op de trap in de hoop dat ze vanzelf naar boven kruipen

De 26-jarige Peter uit Naaldwijk heeft een stapeltje T-shirts, een paar boeken en wat shampooflessen op de trap gelegd, in de hoop dat ze zelf naar boven kruipen.

De geduldige Peter manoeuvreert zich al weken langs alle spullen op de trap. Hij wilt zijn spullen waarschijnlijk niet ophaasten. “Het begint nu wel een beetje onhandig te worden.  Maar goed, ik probeer er gewoon niet op te letten. Ze moeten het toch leren. Al doen ze er nu al wel heel lang over.”

Wist je dat De Speld met een wervelende theatershow ook naar Naaldwijk komt? Op 2 april 2022 in het WestlandTheater De Naald bijvoorbeeld. Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Alle informatie over de voorstelling en tickets vind je op de speciale theaterpagina. Net als de volledige speellijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.