Uliana Shevchenko / Shutterstock

Uliana Shevchenko / Shutterstock

De Speld Theater gaat naar het buitenland! Enschede here we come!

Een leuke primeur om deze saaie donderdagmiddag een beetje op te vrolijken: De Speld Theater gaat naar het buitenland! Morgen, vrijdag 3 juni, zal onze wervelende theatershow de grens oversteken en neerstrijken in het Wilminktheater in Enschede.

“Super leuk, maar ook heel erg spannend. Ik ben er in ieder geval nog nooit geweest”, laat iemand van de crew weten. “Nog even een visum aanvragen en dan ben ik er klaar voor. Enschede here we come!”

Morgen, vrijdag 3 juni, komt De Speld met een wervelende theatershow ook naar het Wilminktheater in Enschede toe. Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Alle informatie over de voorstelling en kaarten vind je op de speciale theaterpagina. Net als de volledige speellijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *