Kim Willems / Shutterstock

Kim Willems / Shutterstock

De Speld Theater gaat naar Limburg voor het te laat is

De Speld Theater komt vlak voor de jaarlijkse overstromingen naar Limburg. Woon jij in Limburg en heb je de theatershow nog niet gezien? Kom dan deze maand langs in Venray, Heerlen of Maastricht, voor het te laat is.

“Het zijn echt de allerlaatste kansen hier, dus wees er snel bij”, zegt iemand van de crew. “De theatertour loopt op zijn einde en als we niet uitkijken de provincie ook. Gelukkig sluit dat dan wel weer aan bij het thema van de voorstelling.”

Deze maand komt De Speld met een wervelende theatershow driemaal naar Limburg toe. Op dinsdag 14 juni in de Schouwburg in Venray, donderdag 16 juni in Theater Heerlen of woensdag 22 juni in Theater aan het Vrijthof in Maastricht bijvoorbeeld. Alle informatie over de voorstellingen en het halen van kaarten vind je op de speciale theaterpagina. Net als de volledige speellijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Limburgse boeren waren vanochtend vroeg met trekkers onderweg naar Amersfoort om dit rondtrekkende circus ontdekkingsreizigers daar tegen te houden. Limburg heeft geen zin in een nieuwe coronagolf en daarom zijn ongemanierde en schreeuwende spugers uit de hoofdstad uitermate ongewenscht.

Reageer