CC BY-SA 3.0 - Erik009 / WikimediaCommons

De Speld Theater gaat speciaal naar Groningen om een eierbal te eten

Voor wie dacht dat De Speld Theater op vrijdag 10 juni naar Groningen kwam om alleen mensen te vermaken heeft het mis. De echte reden is namelijk dat wij al jaren zitten te wachten om de beruchte eierbal te eten.

“Ik kom hier voor de eierbal”, zegt iemand van de crew. “Groningen is gewoon heel ver weg, dus ik heb nooit de gelegenheid gehad om deze te proeven. Ik kan niet wachten. Moi!”

Volgende week, vrijdag 10 juni, komt De Speld met een wervelende theatershow ook naar de Stadsschouwburg in Groningen toe. Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Alle informatie over de voorstelling en kaarten vind je op de speciale theaterpagina. Net als de volledige speellijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *