Erez Shany / Shutterstock

Erez Shany / Shutterstock

Erotische periferie voelt zich in de steek gelaten door erotisch centrum

In Amsterdam wordt al maanden gesteggeld over een nieuw erotisch centrum, tot onvrede van de rest van Nederland. De erotische periferie voelt zich opnieuw in de steek gelaten nu alle seksuele activiteit zich opnieuw concentreert in de Randstad.

“Alle actie vindt plaats in de Randstad en dan nog hebben zij het lef om ons voor te schrijven wat wij allemaal mogen uitstoten”, zegt Lies Obbink uit Twente. “Ze zeggen dat het gaat om de bloemetjes en de bijtjes te beschermen. Wat weten die daar nou helemaal vanaf? Dat zijn mensen die bij wijze van spreken nog nooit buiten de cockring geweest zijn. Het zou goed zijn om ze een keer goed alle hoeken van het land te laten zien.”

“Het is al jaren geleden dat ze zich in Den Haag nog hard hebben gemaakt voor de regio”, zegt Theo van Loon uit Noord-Brabant. “Iedereen regeert met iedereen, voor regio’s in het buitenland hebben ze volop aandacht, maar ons zien ze niet meer staan. Daarom is het tijd dat we het heft in eigen handen nemen en zelf met onze trekkers naar Den Haag komen”

“In Oost-Groningen staan we al jaren droog”, zegt Freerk Venema uit Groningen. “Als er bij ons al een keer hard en diep gedrild wordt, is het om naar gas te boren. Wij mogen vervolgens de lichaamssappen opruimen.  Dit is voor ons heel onbevredigend en we zijn het zat te faken dat we dit allemaal maar ok vinden. Begrijp ons niet verkeerd, machtsverschillen kunnen heel erotisch zijn. Maar we zouden het fijn vinden als we een keer geneukt worden en niet verneukt worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *