Pro Shots / Koen Laureij

Pro Shots / Koen Laureij

Baudet neemt 17 Russische diplomaten in huis

Forum-leider Thierry Baudet heeft deze week zeventien Russische diplomaten in huis genomen. De groep diplomaten dreigde uitgezet te worden, maar daar wil Baudet zelf een stokje voor steken.

Baudet: “Deze mensen moeten in de meest barre diplomatieke omstandigheden zien te overleven. Ze kunnen nergens naartoe en zijn compleet aan hun lot overgelaten. Deze mensen hebben zo veel meegemaakt. Die hulpeloze diplomaten verdienen een chique onderkomen aan de Amsterdamse grachten.”

De fractieleider zegt wel dat er ook minder plezierige aspecten zijn aan het verblijf van de diplomaten. “Ik zeg eerlijk, het is op een heel milde en vredelievende manier druk, maar zo krijg je wel een completer beeld van het Russische leed. Ik heb wel direct duidelijke afspraken met ze gemaakt over te lang douchen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rapport.

Als opperbevelhebber van de strijdkrachten is het net als met de vele uniformen gesteld in Amsterdam waar niemand de bevoegdheid van kent en waar tal van negers hun aanwezigheid mee moeten legitimeren.

Om geen verwarring te kweken dat het een grap was werd de wereldberoemde – propaganda – videotoespraak van Zelensky voor het Nederlandse parlement op één dag voor 1 april gezet nu de Oekraïense oorlogsmisdaden een aanvang hebben genomen, een opsteker voor toetreding tot de EU. Het spoor leidde de dief terug naar de plaats van de misdaad.

Lyrische vergelijkingen werden getrokken met Ronald Reagan, de geestelijke vader van het missile defense shield. Waarbij niemand het verschil kent tussen offensief en defensief.

Overigens hoewel Oekraïne hoogstwaarschijnlijk en met grote precisie heeft geschoten op MH17 (het is niet zeker of Zelensky daarvan afweet, hij weet helemaal niets van zijn land af) was de oorzaak een karmische afrekening gerelateerd aan mij en bedoeld voor de grappenmakers van Nederland in het algemeen en Amsterdam in het bijzonder.

gravatar

Aardige man/hij/hem met een alleraardigst gezicht. Daar eet je toch graag een beschuitje mee?

En het scheelt dat hij een groot voorstander van woke is, ondanks dat hij net als bezopen Maitreya en haar vriendjes ongevaccineerd is en een fervent hondevleeseter.

De Kremlins zijn trots op hem.

Reageer
gravatar

Wat een Held. Hij durft een stokje te steken! Wat een moed van die man. Een echte kerel.
Als beloning heb ik mijn vriend alvast een fraai nieuwbouwhuis in Kiev aangeboden.

Reageer