fizkes / Shutterstock

fizkes / Shutterstock

Kleine kinderen balen flink van ouders die alle ziektes uit kantoortuin mee naar huis brengen

Het is geen makkelijke tijd voor kleine kinderen. De meeste zijn om de haverklap ziek door de ziektes die hun ouders meebrengen van het werk, nu ze weer allemaal naar kantoor gaan. Griep, corona, buikgriep, keelontsteking, elke week pikken ze weer iets op. Flink balen voor alle kinderen die hierdoor ook ziek thuis zitten en geen hut kunnen bouwen.

“De afweer van ouders is gewoon nog niet zo goed wanneer ze opeens weer naar het volwassenendagverblijf gaan. Ze zitten daar soms ook meerdere uren met andere ouders dicht op elkaar in kleine hokjes. Helaas zijn ze nog niet zo verstandig”, zegt Wouter (5). Ook zijn zusje Nina (3) baalt. “Het is niet leuk als je de hele dag met een snotneus rondloopt of als het spelen met de blokken daardoor niet door kan gaan, maar na een jaar of twee hebben papa en mama alles waarschijnlijk wel doorstaan. Dan kan ik eindelijk mijn sociale leven weer helemaal oppakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoogintelligente kinderen die Wouter (5) en Nina (5). Jammer van de ene foutje van Wouter.
Zijn moeder zit echter niet in een werkhokje. (Bekend van Amerikaanse films). Dat zou minder infectieus zijn geweest.
Ze zit volgens de titel in een kantoortuin. Je weet wel zo’n volgepropt kantoor met enkele potplanten in de vensters en een kunstpalm in het midden.

Reageer
gravatar

(…) het (of dat) ene foutje van Wouter.

Ken niemand zijn of haar tekst niet eerst controleren, voordat zij of hij zijn of haar tekst plaatst?