Shutterstock / Monkey Business Images

Shutterstock / Monkey Business Images

Mandy blij dat ze eindelijk een keertje zonder kinderen met vriendinnen kan kletsen over haar kinderen

Het komt bijna niet voor, maar als het voorkomt, dan geniet ze er extra van. Vandaag heeft Mandy de kans om eindelijk eens zonder de kinderen erbij lekker met haar vriendinnen de hele avond te kletsen met haar vriendinnen.

“Oh dit is zo gezellig, ik heb hier echt naar uitgekeken”, laat Mandy haar opluchting merken aan haar vriendinnen. “Het is hartstikke leuk hoor, met Lily en Boris erbij, ze zijn echt superschattig. Boris heeft al twee vriendjes gemaakt op het kinderdagverblijf, zo cute! Maar je bent dan toch de hele tijd met ze bezig he, die leukerds, als ze erbij zijn dan. Heel fijn dat ik er even met jullie uit ben en niet op ze hoef te letten, want als je ze even uit het oog verliest, dan gaan ze meteen alle kastjes opentrekken he, hebben jullie dat ook?”

Haar vriendinnen beamen allen hoe fijn ze het vinden dat ze het even zonder de kinderen erbij over hun kinderen kunnen hebben (Jonica was vandaag nog bij het consultatiebureau geweest, alles was goed, maar ze de groei van kleine Casper blijft toch een beetje achter dus dat moeten ze wel goed in de gaten blijven houden. Jazz heeft vannacht drie uur geslapen, maar dat is het allemaal waard). Ze hebben speciaal een tafel voor zes gereserveerd bij een leuk café waar je ook gezellig kunt eten. Ze hebben de hele avond (“en nacht, haha!”) vrij, want de mannen hebben beloofd voor de kinderen te zorgen.

“Hebben jullie verder nog iets leuks gedaan deze week?” vraagt Corinne als het tegen negenen loopt. Het blijft stil. De stoel waar de bewust kinderloze Marjolein eerst nog op zat is al een half uur leeg.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *