Shutterstock/mimagephotography

Vrouw walgt van hoe hard ze voor zichzelf is

Een vrouw die vindt dat ze veel te hard is voor zich zelf foetert zich om die reden uit. “Wat ben ik toch een afschuwelijk mens: ik ben zo keihard voor mezelf, dat is niet meer normaal. Wat is er in hemelsnaam mis met me? Waarom kan ik niet gewoon iets milder zijn?”, vraagt Conny zich verbeten af.

“Iedereen kan dit gewoon, maar mij lukt het nooit om eens gewoon een beetje lief voor mezelf te zijn. Ik walg van mijzelf!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik krijg al jaren ongelofelijk veel van dit soort vrouwen die zich minderwaardig voelen. Ik raad ze altijd aan om zich voor een trein te werpen. Dat doen ze zelden; ze komen er namelijk door mij advies vrijwel altijd achter dat zij zichzelf toch nog te veel waard vinden voor suicide.

Bel 113 als u echt van uzelf blijft walgen na mijn consult via De Speld.