NOS / Animaflora PicsStock, Shutterstock

NOS / Animaflora PicsStock, Shutterstock

3 verschillen tussen Poetin en normale Russen zodat je hen voortaan met rust laat

Russen in Nederland en andere landen krijgen sinds de oorlog in Oekraïne steeds vaker te maken met intimidatie. Blijkbaar zien veel mensen niet het verschil tussen de Russische president Vladimir Poetin en de normale mensen met een Russische afkomst. Daarom hier 3 verschillen om je een handje te helpen.

1. De ene heeft bevel gegeven voor deze oorlog en de andere allemaal niet

Veel Russen hier in Nederland hebben niet het bevel gegeven voor de oorlog, hoogstwaarschijnlijk wisten ze het zelfs pas tegelijk met jou. Daarnaast hebben veel Russen in Rusland ook niet het bevel gegeven, namelijk maar eentje: Vladimir Poetin. Veel Russen in Rusland weten zelfs niet eens dat het oorlog is.

2. De ene zit eenzaam op tering veel afstand van de rest aan tafels en de andere allemaal niet

Het tweede verschil is duidelijk, want goed visueel zichtbaar. Poetin zit tegenwoordig namelijk op tientallen meters afstand aan tafels met zijn gasten. Als enige wereldwijd, dus daar is hij goed aan te herkennen. Alle andere Russen wereldwijd doen dit niet. Uitgezonderd de Russen aan de andere kant van de tafel van Poetin, maar die zitten dan weer niet alleen.

3. De ene heet Vladimir Poetin en de andere (voor zover wij weten) allemaal niet

Het derde en tevens handigste verschil: de ene heet Vladimir Poetin en de andere allemaal niet. Vraag eens aan iemand: heet jij Vladimir Poetin? Zegt die persoon ‘nee’, kan je weer gewoon door en hem of haar met rust laten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar die domme botte kut-Russen die achter de propaganda aanlopen, met het Z-symbool, en linten, enzovoort?

Wat moeten we daar mee?

Kunnen we ze allemaal Vladimir Poetin noemen?
Gewoon voor de duidelijkheid.

En die oligarchen met fout geld, vriendjes van Vladimir Poetin, aan wie door domme kut-landen paspoorten zijn verkocht, dan ook gelijk maar.

Laat ze maar allemaal met een Z op de borst blijven rondlopen.
Lekker duidelijk.

Reageer
gravatar

Er is buiten Rusland nog maar een trotse vriend van Poetin die hem trouw is gebleven. Je raadt het al, dat is de verstandigste mens in Europa en verre omstreken. Wie dat is kan niet missen: dat ben IK dus!