Shutterstock/Rijdende Redactie

Shutterstock/Rijdende Redactie

Gemeenteraadsverkiezingen: hoe denken lokale partijen over de oorlog in Oekraïne?

Over anderhalve week is het eindelijk zover: de gemeenteraadsverkiezingen. Maar hoe denken al die lokale partijen eigenlijk over de oorlog in Oekraïne? Wij zetten de standpunten van de belangrijkste partijen voor je op een rij.

Gemeentebelangen Boekel
Gemeentebelangen Boekel is tegen de oorlog in Oekraïne. Volgens lijsttrekker Sjef van der Aa heeft Boekel altijd aan de goede kant van de geschiedenis gestaan, en moet dat vooral zo blijven. De burgemeester van Boekel moet een videoboodschap inspreken om Oekraïne te steunen, en ook de levering van luchtdoelraketten wordt niet uitgesloten.Leefbaar Hellendoorn
De gemeente Hellendoorn moet zich niet een oorlog laten inzuigen. Leefbaar Hellendoorn benadrukt de neutraliteit van de gemeente. “Wij keuren de inval in Oekraïne af, maar het is belangrijk om in gesprek te blijven met de Russen.” Leefbaar Hellendoorn pleit voor de-escalatie van het conflict, en wijst erop dat China kan bemiddelen. Oekraïense vluchtelingen krijgen tien procent korting op een kaartje voor avonturenpark Hellendoorn.

Hup Wolvega
Hup Wolvega vindt dat het westen te lang naïef is geweest over de Russische dreiging. “De inval in Georgië, de annexatie van de Krim en de moord op dissidenten: de rode lijn is al vele malen overschreden. De gemeente Wolvega moet middels een spoedprocedure lid worden van de NAVO. Een militaire bijdrage wordt niet uitgesloten, maar zal aan de bevolking worden voorgelegd tijdens een inspraakavond in het dorpshuis.

Slagharen Zuiver ‘91
De oorlog in Oekraïne is onderdeel van de great reset. De globale elite ziet in de democraat Vladimir Poetin een bedreiging voor hun plan om de vrije bevolking te knechten. Daarom bestoken ze Charkov en geven Rusland de schuld. De gemeente Slagharen moet ambiëren om Den Haag af te lossen als internationale stad van vrede en recht. Er komen tribunalen, en Oekraïense vluchtelingen wordt de toegang tot ponypark Slagharen ontzegd.

Feestpartij Papendrecht
De feestpartij Papendrecht neemt een afwachtend standpunt in: “Wij zijn voor feest, met name in Papendrecht. De rest kan ons eigenlijk niet zoveel schelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Net als met Joegoslavië zien ze in Nederland graag wat kleine landjes op hun eigen schaal om nog een beetje harder mee te tellen.

Reageer
gravatar

Toen de Sovjet-Unie uiteenviel schreef ik dat de militaire bewegingen (aan beide kanten, Oost en West) die erin omgingen een nieuwe baarmoeder hebben gevonden in de commercialisering. Ik zei dat dit de krachten van het kwaad zijn en gevaarlijker dan een atoombom. Niet 1 van de media wereldwijd die het niet gezien hebben. Ze bevestigen het imago van de Jood, met aanhang. Ze hangen af van zelfgenoegzaamheid en een laag astraal gehalte in het gissen naar mythologische roots: de drab van de multiculturele samenleving waardoor je overal van die babymensen ziet die er op een fatsoenlijke manier nog wat uit willen grabbelen. Via herhaaldelijke reorganisatie van het onderwijs is met ellebogen het geweten van een gebrainwashte generatie al overgeslagen; niet alleen de structuren zijn steeds kleiner geworden omdat nationalisme taboe is maar ook de mensen, van alles wat. Hum schaamte is nog steeds intact en veel erger maar de polen (Polen ook) zijn omgedraaid en geïntensiveerd. Ze zijn te debiel om te zien dat ze aan de verkeerde kant staan. Het waren altijd al zwendelaars. Tussen hamer en aambeeld.

gravatar

Van fopspeen tot iPhone.
Het draait er niet alleen om wie het zegt, maar wanneer; de rest is zwendel.
Net als onderwijs worden ook gemeenten steeds gereorganiseerd in de vermenging.

gravatar

De NUPI doet volop onderzoek naar jou mevrouw de bezopen Maitreya. Je liefde voor hondevlees heeft nu echt grenzen bereikt die we echt niet meer kunnen accepteren.

Je hoort spoedig meer!

gravatar

Normaal gesproken zijn ze nogal bang voor Marokkanen in dit land. Wat verder stonden er 2 op camera toen ze ergens wat uitgevreten hadden. Enkel een bloedspoor en enkele ‘fragmenten’ werden terug gevonden. De lichaamsdelen zijn nooit teruggevonden.

gravatar

Engagement. De Grote Hoer.

Ze maken met hun iPhone van hun uitgezeken wijf die daar van gierigheid als een hoer met uitgestrekte benen, haar buik naar voren, staat te paraderen met hun iPhone een fotoserie alsof het Aphrodite is.

Na programma’s als Opsporing Verzocht en de hele mediapulp in de zogenaamd mondiale interessesfeer, als er een familielid (kennelijk geadopteerd uit Afrika) even naar de winkel is geweest staan de hysterici al met uitgestrekte armen te schreeuwen van vervoering, hun goden aanroepende. De familieleden worden even makkelijk doorgespoeld in de plee als ze niet ‘multicultureel’ zijn.

Reageer