Harry Wedzinga / Shutterstock

5 toffe dingen aan Sneek die we opsommen om theaterkaartjes te verkopen in Sneek

Iedereen weet dat Sneek een geweldige stad is om aan te prijzen als je toevallig kaartjes voor een theatershow in Sneek probeert te verkopen. Hier zijn vijf toffe dingen aan Sneek die we graag met je delen, evenals de informatie dat je nu een kaartje kan kopen voor een try-out van De Speld Theater in Sneek!

Poppodium Het Bolwerk in Sneek
Fucking nice: het poppodium Het Bolwerk in Sneek. Van Lucky Fonz tot Van Dik Hout, van poëzie tot beeldende kunst: wat is er niet te zien geweest in poppodium het Bolwerk in Sneek? En als je alleen al bedenkt hoeveel plezier mensen hier hebben gehad kan je niet anders dan het met ons eens te zijn dat Het Bolwerk gewoon iets goeds is van Sneek. De Speld-theatershow is te zien in Theater Sneek.

Waterpoort
Een van de meerdere toeristische trekpleisters die Sneek rijk is. De twee achtkantige torens kenmerken een van de meest iconische gebouwen die de stad kent. Vanaf de brug kan je uitkijken op het bruisende centrum van Sneek. Een werkelijk pareltje, waar je niet eens zoveel vanaf hoeft te weten om er naar te kijken en te denken: ‘fucking nice’. De Speld-theatershow is een geweldige show over de toekomst. We zijn bijzonder trots op het resultaat en hopen dat veel mensen het gaan zien.

De Snekers zelf
Er zijn veel geweldige mensen in Sneek. Wist je dat verzetsstrijder Jan van der Zwaag uit Sneek komt? Is in 1944 overleden, gefusilleerd op de Waalsdorpervlakte. Op Wikipedia is zelfs een lijst te vinden met bekende mensen uit Sneek.

Sneekermeer
Hallo, uh oh, zei iemand Sneekermeer? Zei iemand ‘Sneekweek’? Waar is zoveel nautisch en alcoholisch plezier geweest als op het Sneekermeer, waar men op boten erg dronken feestviert tijdens Sneekweek? Wat een topplek.

Nationaal Modelspoor Museum
In het Nationaal Modelspoor Museum kan je de grootste collectie aan modeltreinen aanschouwen die het museum rijk is. Het modelspoormuseum is ook werkelijk gevestigd in het stationsgebouw van Sneek. Naast de Nederlandse treinmodellen zijn er ook een hoop buitenlandse modellen geschonken. Genoeg te zien dus!

Wist je dat De Speld met een wervelende theatershow ook naar Sneek komt? Op 20 maart 2022 in het Theater Sneek bijvoorbeeld. Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. Alle informatie over de voorstelling en tickets vind je op de speciale theaterpagina. Net als de volledige speellijst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Integendeel, tof komt uit het Hebreeuws via het Jiddisch. Genesis 1:3-4 “Toen sprak God: `Er moet licht zijn!’ En er was licht*. En God zag dat het licht tof was.”