nieuwsuur

nieuwsuur

Baudet moeilijk te volgen tijdens debat door Russische schoen in mond

FvD-leider Thierry Baudet is erg lastig te volgen in het Kamerdebat over Oekraïne doordat hij een schoen van de Russische president Poetin in zijn mond heeft. “Huwuuuwuu”, zegt Baudet als reactie op de Russische inval in Oekraïne. “Voorzitter, ik denk dat de heer Baudet iets zegt over soevereiniteit, maar ik zou hem willen vragen of hij mogelijkerwijs dit Russisch stuk schoeisel zou kunnen verwijderen voor hij verder spreekt”, antwoordt een ander Kamerlid hem.

Een heftig nee-knikkende Baudet weigert. “Ghnn wcschn”, lijkt hij te zeggen. “Huwuuuuuuuuu”, zegt hij gedecideerd bij wijze van einde van zijn bijdrage. “Ghwu!”

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Simpele werkende mensen moeten inzien dat hun rechten afhangen van een mate van integriteit.
De wereld wordt beheerst door andere krachten dan ze denken, die enkel in hun voordeel zijn voor zover ze dat niet verspelen.

Reageer
gravatar

S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y…

Read all about it here… rb.gy/u603ti

Reageer
gravatar

Ze zeiden altijd dat we niets gedaan hebben met de Tweede Wereldoorlog.
Met het einde van de Koude Oorlog werd door Share bericht dat de krachten die in de Koude Oorlog speelden een nieuwe baarmoeder hebben gevonden in de commercialisering, het paradepaardje van het Westen.
Steeds werden alle media op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen.
Zie hier het resultaat van de grazende koeien.
De dingen die gebeurd zijn en niet gedocumenteerd hebben grotere impact.
Net zoals alle cafés in Amsterdam in handen van 1 eigenaar, eigendom van de maffia worden genoemd is het met de media gesteld die door ons gezien worden als vertegenwoordiger van het volk.

Reageer
gravatar

Het zit zo.

Ik parkeerde mijn fiets en ging even ergens zitten. Er stonden een paar pubers en ik vond het ook al beter even de zon op te zoeken. Dus ik wilde weg.
Wat doe je man? zei een van de snotapen. Hij dacht dat ik mijn fiets wilde stelen.