Cimermane / Shutterstock

Cimermane / Shutterstock

Weten zij meer dan wij? Mensen in Brabant en Limburg maken zich amper zorgen om oorlog

Uit onderzoek blijkt dat mensen in Brabant en Limburg zich veel minder zorgen maken over oorlog in Oekraïne dan in de rest van het land. Hebben zij misschien geheime kennis? We vroegen het een man in Maastricht die sinds donderdag 130 pilsjes heeft gedronken. “Haha”, zegt hij, met een wat raadselachtige glimlach op het gezicht. “Alaaf”, zegt hij, waarna hij om onverklaarbare redenen zijn blote buik laat zien.

Ook een vrouw in Tilburg die niet meer weet waar ze vannacht heeft geslapen stelt een opmerkelijke joie de vivre tentoon in het licht van de verhoogde nucleaire dreiging. “Jahoor, patatje oorlog denk!“, zegt ze desgevraagd. Zeer cryptisch. Voor nu blijft hun wijsheid bezegeld, maar wie weet leren we vanaf aswoensdag meer van hun geheimen.

Wanneer is volgens jou de winter echt voorbij?
Zie resultaten


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a qwe02 computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y…

Read all about it here… rb.gy/u603ti

Reageer
gravatar

Dat hadden we ook wel verwacht van Brabant en Limburg. Niet te vertrouwen die gasten. Zoek je betrouwbare partners; kom dan naar ons in de Achterhoek of onze broeders in Twenthe.

Reageer