NPO

NPO

Ongehoord Nederland komt met inzamelingsactie voor tegoeden Poetin en Lavrov

Ongehoord Nederland vult zijn zendtijd volgende week met een speciale televisieactie. De omroep wil geld inzamelen voor de Russische president Vladimir Poetin en zijn buitenlandminister Sergej Lavrov, nu hun tegoeden door de Europese Unie zijn bevroren.

“Het is hartverscheurend om te zien dat deze mensen nu niet bij een deel van hun kapitaal kunnen komen”, zegt een duidelijk geëmotioneerde Arnold Karskens, voorzitter van Ongehoord Nederland. “Wij willen doen wat we kunnen om te helpen.”

Verschillende BN’ers, onder wie Thierry Baudet en Geert Wilders, hebben hun medewerking aan de actie toegezegd. Al het geld dat wordt opgehaald gaat naar het Bredase advocatenkantoor Maes Law, dat vervolgens een juridische procedure begint tegen de EU.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De helft van de wereld leeft in een crisis door de VS politiek ‘van democratie’ die ervan uitgaat dat iedereen gelijk is, en in de competitie, hier zijn ze even objectief in als over Rusland.

Reageer
gravatar

De pop is de zogenaamde oppositie, het is dezelfde zwendel.
Het is allemaal pr en propaganda.
Ze zijn nog steeds bezig onafhankelijk te worden en er is een onduidelijke puberale half groepssfeer half competitie van matennaaiers.

gravatar

Tegenwoordig is de corrupte Zelensky een van de rijkste Oekraïners, terwijl zijn volk verhongert.Niet vergeten zijn criminele affaire die beschreven is in de Pandora Papers.

Reageer