NOS

NOS

Oorlog bewijst dat mensheid geen virus nodig heeft om zichzelf te vernietigen

Nu de mensheid langzamerhand weer herstelt van de pandemie, willen we onze trots weer herstellen en bewijzen dat we ook met eigen handen dood en verderf kunnen veroorzaken. Daar hebben we geen microscopisch kleine deeltjes voor nodig.

“De natuur heeft ons een harde klap gegeven op onze ego’s, ze gaf ons het gevoel dat we klein en kwetsbaar zijn”, zeggen bronnen uit het Kremlin. Deskundigen hebben laten weten dat het van groot belang is om een gewelddadige escalatie te veroorzaken om de effecten van het virus te overschaduwen.

“Poetin had een conflict tussen Oekraïne en Rusland natuurlijk al een tijdje achter de hand,” melden de Verenigde Naties, “maar de hoofdreden blijft dat hij zich twee jaar lang heeft moeten afzonderen en nu een manier moet vinden om zijn frustratie te uiten.” De vernedering die wij als mensheid hebben meegemaakt vanwege het coronavirus "vereist nu een krachtige ontlading in de vorm van een wapengekletter die nationale trots weer op de voorgrond brengt."

"Onze belangrijkste vijand is nu geen onzichtbaar en oncontroleerbaar virus meer, het huidige conflict hangt volledig af van de wil van mensen en van naties”, heeft de Amerikaanse president Joe Biden laten weten. “En dat is ergens wel een beetje geruststellend”

Dit artikel verscheen eerder op El Mundo Today.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voetbal

De persoonlijkheid wordt steeds belangrijker in de politiek. Van Reagan tot Zelinski. De psychiatrie is veel verder ontwikkeld in de VS omdat het daar nodig bleek. Zo wordt ook steeds vaker Putin geanalyseerd. Verder wordt via de verscheidene takken van de psychologie ook het volk als steeds infantieler behandeld.
In naam van de vrije media die allemaal hetzelfde regime hebben.

Reageer
gravatar

Het probleem met links is het onderwijs, minder hoogopgeleiden. Dat werkt zich uit in het onderwijs zelf, waar evolutie vergeten wordt.
Verder is het enige overgebleven ideaal gender gelijkheid.
Toch zijn in de internatonale arbeidsdeling de vrouwen in Oekraïne nuttig gebleken voor de Spanjaarden als draagmoeder voor hun kinderen.

gravatar

Bewaar uw mondkapjes!
Wees niet bang, omdat een opslagplaats voor radioactief afval na geraakt te zijn weer straling uit moet zenden zijn de mondkapjes nog steeds nog steeds nuttig.