NOS

NOS

Stroom FVD’ers op weg naar Kiev om Russen te verwelkomen

Het is druk op de wegen rond de Oekraïense hoofdstad Kiev. Massa’s inwoners proberen de stad uit te komen om te vluchten voor de oorlog. In tegengestelde richting is een stroom FVD’ers op gang gekomen. Zij willen de Russen welkom heten in Kiev.

“Ik heb me geen moment bedacht”, zegt FVD’er Joris (27) vanuit zijn auto. “Wij staan voor de natie-staat, voor nationale soevereiniteit. Poetin en Baudet zijn de enige leiders die deze waarden begrijpen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oekraïne moet gewoon weer een vazalstaat worden van Rusland. Zo hoort dat nu eenmaal en dat is ook precies wat de Oekraïners democratisch hadden moeten besluiten.

Reageer