Pro Shots / Voetbal International

Pro Shots / Voetbal International

Radiozenders laten weten geen muziek van Marc Overmars meer te draaien

Veel Nederlandse radiozenders draaien voorlopig geen muziek meer van Marc Overmars. Dit hebben zij besloten in afwachting van verder onderzoek naar het grensoverschrijdende gedrag van de Emstenaar.

“Het is veel te pijnlijk voor de slachtoffers om op dit moment de stem van Marc Overmars te horen over de radio. We zullen daarom voorlopig niks van hem draaien”, zegt een woordvoerder van NPO Radio 1. “Voor hoelang? Ik weet het niet. Als het aan mij, en veel van onze luisteraars ligt, misschien wel voor altijd.”

Bekende nummers van Overmars waren onder andere ‘Het zijn maar kut kakkerlakken’ en ‘Bommen op Rotterdam’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tegenwoordig moeten seksuele dingen altijd met consent.

Als je een vrouw een dickpic wil sturen, stuur haar dus eerst een berichtje met de vraag of ze graag een dickpic wil ontvangen.

Als ze geen positieve reactie stuurt, verstuur de dickpic dan niet !!!!

Reageer
gravatar

Op het recent uitgebrachte singeltje staat echt “Kut Kakkerlakken”, met een spatie. Dus het is prima geciteerd door Tom Baalbergen. Er schijnen trouwens in “Mein Kampf” ook wat hinderlijke taalfouten te zitten, maar door hoor je niemand over.

gravatar

Tom, die liederen zijn niet geschreven en evenmin gezongen door Marc “Overspel” Overmars. De liederen zijn al decennialang populaire clubliederen van zijn voormalige club.

Marc treft in feite geen enkele schuld. Ik zal dat uitleggen.

Wie tekst van deze en andere Ajax-gezangen goed beluistert, realiseert zich dat bij Ajax een ongezonde clubcultuur heerst, waarin Overmars zich bijzonder thuis heeft gevoeld en zich daarnaar heeft gedragen!

De lezers zullen begrijpen dat Tom Baalbergen voor zijn beledigend, onjuist en onvolledig bericht geen sterren verdient.

Reageer
gravatar

Ik lees hier alleen maar dingen over de (overigens voor mij volslagen onbekende) muzikant Overmars. Wat heeft dat met voetbal te maken?