Studio Speld: Casper Steenbergen & PRO SHOTS / Erwin Spek

Studio Speld: Casper Steenbergen & PRO SHOTS / Erwin Spek

Fans Antwerp FC steunen Overmars met groot spandoek van zijn lul

De supporters van Antwerp FC hebben zondag hun steun uitgesproken voor technisch directeur Marc Overmars. Ze lieten weten dat ze achter de geschorste directeur staan met een ontzettend groot spandoek van diens penis.

Volgens trainer Mark van Bommel is de actie tekenend voor Antwerp FC. “Ontzettend mooi dat de fans het beste voor hebben met iedereen die bij de club werkt. Zulke blinde loyaliteit – in goede en slechte tijden – zie je niet vaak meer.”

Ook fans van Ajax staken de voormalig directeur voetbalzaken een hart onder de riem. Tijdens het duel tegen RKC toverden Ajax-supporters een spandoek tevoorschijn en waren er spreekkoren te horen gericht naar de voormalige collega’s van Overmars die zijn foto’s ontvingen.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *