Pro Shots / Stanley Gontha

Pro Shots / Stanley Gontha

Antwerp-fans schrikken van bericht met ‘Een persoonlijke boodschap van onze nieuwe directeur!’

Het leek een leuk idee van de pr-afdeling van Royal Antwerp FC: een persoonlijk bericht van de nieuwe technisch directeur Marc Overmars aan alle fans. De club werd echter overspoeld met telefoontjes van geschrokken supporters.

“We gaan evalueren wat er precies verkeerd is gegaan met deze actie”, zegt algemeen directeur Sven Jaecques. “Uit onze gegevens blijkt dat bijna niemand de persoonlijke boodschap geopend heeft. Toch is er grote onrust ontstaan. Heel vervelend, vooral ook voor Marc.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad mevrouw,

Ik en mijn 83 hoofdambtenaren missen het belangrijke bericht dat onze Goede Vorst besloten heeft, dat de regering zijn nieuwe vliegtuig best een paar keer mag lenen als Hij en Zijn Familie het niet nodig hebben.

Het koninklijk vliegtuig dat de regering heeft betaald voor de Koninklijke Familie zal binnenkort worden geleverd.
Gelukkig worden ook onderhoud en personeel door Majesteits onderdanen via de fiscus betaald.

Gravin mr Truus van Hier tot Gunder,
Chef afdeling Koningshuis
RijksVoorliegDienst (RVD)

gravatar

Onze koninklijke omroep, de NOS, heeft een bericht van mevrouw de Gravin en haar vele ambtenaren zojuist bekend gemaakt.

“Onze medelevende Koning Willem-Alexander gaat in navolging van de Belgische Koninklijke Familie Oekraïense vluchtelingen opvangen in het kasteel Het Oude Loo in Apeldoorn, laat de Rijksvoorliegdienst weten. De kosten worden gedragen door de overheid.”

Waarom is de redactie niet verteld, dat twee koningshuizen elkaar aan het beconcurreren zijn?