NOS

NOS

Van der Sar snapt ophef over herbenoeming Overmars niet: ‘Destijds nog niets uitgelekt’

De Ajax-directie begrijpt niet waarom er ophef is ontstaan over de herbenoeming van Marc Overmars eind januari. Algemeen directeur Edwin van der Sar wijst erop dat het grensoverschrijdende gedrag van de directeur voetbalzaken destijds nog niet was uitgelekt.

“Met de kennis van nu kun je stellen dat het onhandig was om Marc opnieuw te benoemen terwijl wij op de hoogte waren van zijn misdragingen”, erkent Van der Sar. “Maar het is wel belangrijk om te beseffen dat wij op dat moment nog niet wisten dat alles een paar weken later op straat zou liggen. Als wij hadden geweten dat vrouwen zonder toestemming van de perschef zouden gaan praten, dan hadden wij eerder ingegrepen. Vanzelfsprekend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Marc was toch die muzikant? Ik meen me te herinneren, dat de Speld hem heeft geboycot. Logisch dat de Ajax-directie er niets van begrijpt.