OM eist taakstraf Lil’ Kleine: 120 uur imago schoonpoetsen

OM eist taakstraf Lil’ Kleine: 120 uur imago schoonpoetsen

OM eist taakstraf Lil’ Kleine: 120 uur imago schoonpoetsen

Nu Lil Kleine wordt verdacht van mishandeling in een club in 2019, eist het Openbaar Ministerie dat hij 120 uur zijn imago schoon moet poetsen. “Zijn imago is heel smerig.”

“Hij heeft zijn vriendin geslagen, brengt daar een gênant zelffeliciterend album over uit, en hij voelt zich al jaren te goed voor zijn eigen publiek”, aldus de woordvoerder van het OM. “Zijn imago riekt naar verschraald bier en klinkt als die nare lach van ’m. Met 120 uur ga je dat natuurlijk nooit schoon krijgen, maar het is een begin. Die stank die nu om hem heen hangt is voor niemand goed.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het album vol foto’s van het slaan van zijn vriendin lijkt mij inderdaad gênant en niet zo’n beetje ook. Wat een sadistische kwal moet die Jorik Scholten – zo heette hij oorspronkelijk – zijn om vol trots zichzelf daarvoor te feliciteren.

Reageer