Cancel culture? Deze man werd OPGEPAKT voor een MISDAAD

Cancel culture? Deze man werd OPGEPAKT voor een MISDAAD

Cancel culture? Deze man werd OPGEPAKT voor een MISDAAD

Is cancel culture te ver gegaan? Deze man pleegde een MISDAAD en werd daar gewoon voor OPGEPAKT. En niet alleen dat: hij is al eens eerder VEROORDEELD na een voorval van MISHANDELING. Heeft de  MORAALPOLITIE soms weer tijd over?
Blijkbaar kan je tegenwoordig niet eens meer normaal een zwaar misdrijf plegen zonder strafrechtelijk vervolgd te worden. Die walgelijke woke-cultuur verziekt onze samenleving!

De man is opgepakt voor zware mishandeling van zijn vriendin. “Ging per ongeluk”, verklaart de vermeende dader. Met dit gegeven is het dus lastig te bepalen of het wel helemaal terecht is om iemand direct op te pakken. Maar die drammers van de rechterlijke macht beweren dat mishandeling een ‘misdrijf’ is, volgens ‘artikel 350 van het Wetboek van Strafrecht’. Vraag me niet waar ze al die onzin vandaan halen.

In de woke-cultuur waarin we nu leven, moeten we beseffen dat niet iedereen door een herhaaldelijk foutje gelijk afgeslacht hoeft te worden. We moeten terug naar het oude nuchtere Nederland waarin Piet nog gewoon zwart was en zinloos geweld nog een geaccepteerde vrijetijdsbesteding was. Ik richt me daarom tot alle snowflakes met de vraag: willen we wel leven in een samenleving waarin je moet nadenken of het mishandelen van je vriendin gevolgen kan hebben voor het verdere verloop van je carrière?

We mogen wel een beetje liever zijn voor de medemens.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *