Shutterstock

Gecancelde collega blijkt gewoon op vakantie

Een behoorlijke opluchting voor de collega’s van Peter van Driem. De boekhouder uit Heerhugowaard werd gecanceld gewaand sinds hij na de vrijdagmiddagborrel twee weken geleden niet meer op zijn werk is verschenen. Inmiddels is duidelijk geworden dat Van Driems afwezigheid een onschuldige reden heeft: hij was gewoon op vakantie.

“Sympathiek dat jullie het voor mij willen opnemen, maar ik zat gewoon twee weken aan de Algarve”, legt Peter uit. “Er is die vrijdag bij mijn weten ook niets raars gebeurd hoor. Het gesprek ging geloof ik even over transpersonen maar daar heb ik me toen niet in gemengd omdat het een onderwerp is dat me niet zo bezig houdt.”

Als reactie op het nieuws hebben Nederlandse talkshows hun uitnodigingen aan Peter ingetrokken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *