YouTube / 101 Barz

YouTube / 101 Barz

Muziekdistributeur Lil’ Kleine ‘vraagt begrip’ voor het feit dat ze heel veel geld aan hem verdienen

Nu er beelden naar buiten zijn gekomen van een mishandeling van Lil’ Kleine van zijn vriendin, vraagt zijn muziekdistributeur Sony om ‘begrip van het publiek’. “Wij hebben de beelden ook gezien, en vragen om rust en begrip voor het feit dat we ontstellend veel geld verdienen aan Joriks carrière”, vertelt een woordvoerder.

“Het is makkelijk om snel te oordelen op basis van heel veel informatie over Joriks gedrag en karakter, maar wat het grote publiek niet ziet zijn de filmpjes waarin wij veel geld op onze bankrekening gestort krijgen.”

“We hopen dat iedereen snel bij zinnen komt en ons verlangen om erg veel geld te verdienen respecteert in deze moeilijke tijden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *