Shutterstock / Nicolas Economou

Shutterstock / Nicolas Economou

Nederland onvoldoende voorbereid op vorige pandemie

Verschillende instanties waarschuwen ervoor dat Nederland onvoldoende is voorbereid op de vorige pandemie. “Het bestrijden van een nieuw virus vereist duidelijke keuzes en heldere communicatie, dat kan het vorige kabinet niet leveren.”

André Rouvoet, voorzitter van koepelorganisatie GGD GHOR, zet de knelpunten op een rij: “Het schort aan de juiste prioriteiten, er is een structureel gebrek aan duidelijkheid en politici vinden zichzelf belangrijker dan anderen. Enkel als we een beter systeem zouden hebben, is onze samenleving voorbereid op de vorige pandemie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Allerhoogste vindt dat de voormalige CU-minister Rouvoet erop had moeten wijzen, dat het Nederlandse volk nog maar zelden om Zijn inzet vraagt.
Er moet nondedju meer worden gebeden om genezing. Een beter voorbereiding voor de volgende pandemie die de duivel zeker zal scheppen, is er niet.

Reageer
gravatar

Daar heeft het zeker mee te maken, het vervolg op het donorregister dat racisme en seksisme uit moet bannen en alle Nederlanders één moet maken (op materialistische basis, via de dood).
D66 werd groot op atheïsme. En de epidemie is enkel het gevolg van de grappenmakers, maar vooral hierin hun eigenwaan, die al een halve eeuw geen andere stof hebben om leuk te doen.
Ik zal het probleem niet altijd oplossen.

gravatar

De linkse reguliere media zijn opgeschoven naar het rechter pad: 2/3 van de mensen met omnicron hadden eerder covid. Helaas gaan in Nederland wel de bars en cafés weer open.

Reageer
gravatar

Robert F. Kennedy jr. bij het protest in Washington tegen de covid maatregelen heeft op aandringen van zijn vrouw verontschuldigingen aangeboden voor een vergelijking met Anne Frank.
Anne Frank zit achter het Joods-Amerikaanse marionettenregime in Oekraïne.
De Khazar hypothese veronderstelt dat de Oost-Europese volkeren en de Slavische volkeren allemaal afstammen van Joden of bekeerde Joden.

gravatar

Complottengelovige, wil je eindelijk jouw onzin in complotmedia publiceren. Of word jij zelfs daar afgewezen, wat ik mij kan voorstellen.

Moderator doe onderhand iets, anders lopen veel lezers enreageerders weg.