Shutterstock: spatuletail

Shutterstock: spatuletail

Nieuw onderzoek: Nazi’s waarschijnlijk verantwoordelijk voor dood Anne Frank

De dood van Anne Frank is waarschijnlijk de schuld van de Nazi’s. Tot die conclusie komt een internationaal coldcaseteam dat vijf jaar lang met de modernste technieken onderzoek heeft gedaan naar het overlijden van de schrijfster van Het Achterhuis.

“De Nazi’s hebben Nederland vermoedelijk bezet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Anne Frank zou samen met haar familie gedeporteerd zijn naar een kamp, waar ze is gestorven,” aldus voormalig FBI-agent Bert Bokhoven, die het onderzoek leidde. Bokhovens team bestond uit meer dan dertig deskundigen uit verschillende landen. Met behulp van kunstmatige intelligentie werden meer dan 66 gigabyte aan bestanden gescand.

“We hebben verschillende scenario’s onderzocht,” vertelt Bokhoven. “En het scenario dat de Duitsers verantwoordelijk zijn voor Anne’s dood en die van haar zus Margot, kwam als 85 procent waarschijnlijk uit het onderzoek. Dat is een hoog percentage, al weet je het natuurlijk nooit zeker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is een boek ‘Christus wordt weer gekruisigd’.

Bij de narcisten die fatsoenlijk zijn geworden, bestaat er door de vele afstudeerscripties een preoccupatie met de pruim, ook van Anne Frank. Of anders zichzelf. Gelukkig is haar stoffelijk overschot niet meer te vinden anders zouden ze haar steeds opgraven voor een DNA analyse.

Reageer
gravatar

Maitreya blijkt een onfatsoenlijke vrouwenhater te zijn. De smeerlap schrijft over de pruim van Anne Frank! Het moet niet onbeschaafder worden.

Moderator treedt in hemelsnaam eindelijk eens op!

gravatar

Het dagboek van een jong meisje (niet speciaal Joods, alle meisjes moeten zich erin kunnen herkennen).

Sinds de ongekuiste versie over de witte smeer in haar vagina uit is die de omgeving van Anne Frank in de gaten kreeg, tot op de straat wat leidde tot haar arrestatie, krijgt iedereen in Amsterdam die een of ander burengerucht heeft waar een buitenlander bij betrokken is een waarschuwende brief over racisme van het Anne Frank minderheden museum.
Niemand durft er omheen.

Reageer
gravatar

De nazi’s vonden haar op de geur, een minder bekend aspect.
Ze hebben een hoger ontwikkelde geur, die kan per persoon duizendmaal verschillen.

gravatar

Ik ben iets heel anders op het spoor gekomen!

Op de Prinsengracht zie ik altijd lange rijen mensen staan die een mysterieus huis binnenlopen.

Maar ik zie nooit rijen naar BUITEN!!
Waar blijven al die mensen?!
Ik maak mij grote zorgen!!

Ik vermoed een JOODS COMPLOT!!

gravatar

Nazi’s waarschijnlijk verantwoordelijk voor reïncarnatie Anne Frank.

Zweden leeft in een immigrantenfobie sinds Anne Frank daar als kind op tv verscheen.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Barbro_Karl%C3%A9n

https://www.reincarnationresearch.com/reincarnation-case-of-anne-frank-barbro-karlen/

Barbro Karlen ontmoette haar neef uit het verleden, Buddy Elias (voorzitter van de Anne Frank Stichting toen het laatste levende familielid van Anne Frank) die haar uitnodigde zonder te zeggen wie hij was. Ze herkenden elkaar direct en bleven vrienden tot aan Buddy’s dood.

Reageer
gravatar

Ik las pas van een medewerker van de nucleaire faciliteit in de Negev woestijn dat John F. Kennedy omdat die daar inspectie wilde door de VS uit wraak werd vermoord door Israël.

Reageer
gravatar

Als ik dat onderzoeksteam was zou ik nog een paar jaar door gaan met een vervolgonderzoek. Het zou best kunnen dat die nazi’s verantwoordelijk zijn voor nog twee of drie onopgeloste overlijdens.

Reageer