Shutterstock / ID1974

Shutterstock / ID1974

Poetin: ‘Oekraïne moet bij mij aan de bel trekken als het zich geïntimideerd voelt’

Oekraïne heeft bij de NAVO aangegeven dat het zich al een tijdje door Rusland geïntimideerd voelt. De Russische president snapt niet waarom Oekraïne elders beklaag doet hierover: “Oekraïne moet bij mij aan de bel trekken als het zich geïntimideerd voelt.”

“Ik hoop heel erg dat dit de laatste keer was dat jullie, en dan bedoel ik iedereen in Oekraïne, ergens anders jullie problemen met mij gaan verkondigen. Als jullie je ooit nog eens geïntimideerd of wat dan ook voelen: trek dan onmiddellijk bij mij aan bel”, zegt Poetin tijdens een speciaal ingelast persmoment dicht aan de grens met het buurland. “Wat trouwens altijd al kon en waarschijnlijk in de ‘toekomst’ alleen nog maar kan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk, dat is nou de nieuwe bestuurscultuur!

Het zit ‘m in de communicatie, ik zou zeggen het ‘format’.

Hoewel nieuw, meneer Stalin deed dit ook al erg goed.

Zijn tijd ver vooruit!
Revolutionair zelfs.

Reageer
gravatar

Het Eurazië programma.

De NAVO en de Graduate School of Humanities.

Brussel had alvast Oekraïne en Georgië opgenomen in de administratie.

De vele Israëls.
De Joodse Anthony Blinken, minister van buitenlandse zaken van de VS, was medewerker aan het Center for Strategic and International Studies (CSIS).

De Joodse Volodymyr Oleksandrovytsj Zelensky, acteur en president van Oekraïne.

De viceadmiraal van de Duitse marine zegt dat Poetin respect verdient en neemt ontslag.

Alleen een herstel van de machtsbalans zal de Amerikanen uit (de flank van de Sovjet-Unie) het Midden-Oosten houden, met massa’s gecreëerde vluchtelingen.
Afghanistan, Irak, Syrië (enz. enz.).

Ondertussen wordt op school wel honderd jaar geschiedenis van de Russen overgeslagen. In Engeland blijft de politiek steken op de Eerste Wereldoorlog. Voor de EU is het Karel de Grote en Karel V.

Bij de Amerikanen blijft de politiek steken in de eerste eeuwen.
Onderzoek suggereerde dat de meerderheid van de Joden afkomstig is uit het oude Turkije. Ze zouden in de eerste eeuwen bekeerd zijn.
Volgens dr. Eran Elhaik markeren de dorpen Iskenaz, Eskenaz en Ashanaz in Turkije het thuisland van de Asjkenazische Joden, aan de zijderoute van het Perzische rijk toen.
Ook wel de Khazar hypothese.
Elhaik bestudeert onder meer de achtergronden van bipolaire stoornis.
De implicatie van de Khazar hypothese is wel dat de Joden niet afkomstig zijn uit Israël (en daar dus ook niet naar teruggekeerd zijn) en wordt, misschien daarom, een mythe genoemd. De zoektocht naar een nieuw thuisland is volop aan de gang.

Reageer